Top 5 mooiste terrassen

Memorabel Mallorca heeft voor jou de 5 mooiste terrassen uitgezocht in Mallorca. Naast lekker eten heb je ook nog eens een geweldig uitzicht. Wat wil je nog meer tijdens je vakantie?

1.Hotel Cuba

Hotel Cuba heeft een mooie sky bar met een panoramisch uitzicht over de baai van Palma. Hier kan je een verkoelend drankje drinken na een dagje cultuur snuiven. Het beste moment om hier een drankje te drinken, is wanneer de zon onder gaat, want door het uitzicht maak je een spectaculaire zonsondergang mee.

Locatie
Sant Magi 1
07013 Palma de Mallorca
Website

2.Aqua

Restaurant Aqua is gelegen in de haven van het plaatsje Alcudia. Wanneer je het beste uitzicht wil hebben over de haven, ga dan zeker naar restaurant Aqua. Het restaurant heeft typische Spaanse gerechten met een passend Spaans wijntje erbij. Hier kan je heerlijk met het gezin eten en drinken en genieten van de mooie zonsondergang die te zien is vanaf het restaurant.

Locatie
Passeig Marítim 2
07400 Port d’Alcúdia,Illes

3.Casa de Sa Miranda

Casa de Sa Miranda is gevestigd in het prachtige bergdorp Valldemossa. Na een dag hier te hebben doorgebracht, is Casa de Sa Miranda het ideale adres om je dag geweldig af te sluiten. Bij dit restaurant heb je namelijk uitzicht over het Tramuntana-gebergte. De keuken is overgenomen door chef Facundo Presentado, die een innovatieve en creatieve manier van koken heeft en zijn gerechten baseert op het seizoen van het jaar. De chef kookt mediterrane gerechten met de heerlijke elementen uit de Italiaans en Aziatische keuken. Je kan hier kijken naar de zonsondergang met een mediterraan gerecht en een wijntje. Het is heel mooi om de zon onder te zien gaan in de bergen, omdat er dan een rode gloed over de bergen komt die het uitzicht nog meer magie geeft. Na een hapje gegeten te hebben, is het zeker een aanrader om een ijsje te eten bij het ijszaakje dat naast Casa de Sa Miranda zit.

Locatie
Plaça des Lladoners 3
07170 Valldemossa
Website

4.Ca’s Xorc

In dit restaurant kan je smullen van de creatieve mediterrane cuisine met een vleugje Mallorca er doorheen. Wat het restaurant echt probeert te doen, is te werken met verse, lokale en seizoensgebonden producten. Wanneer je echt van vis houdt, kies dan voor de Pescado del día (vangst van de dag). Terwijl je lekker aan het eten bent, vergeet dan zeker niet om te genieten van het uitzicht over de prachtige bergen.

Locatie
Carrer Deyà 1
07100 Sóller
Website

Comments are closed.