Auto huren

Mallorca is veel te mooi om de hele vakantie op één plek te blijven. Het is echt een aanrader om rond te reizen door Mallorca. De beste manier om dit te doen is met auto en wij geven je een tip waar je deze het beste kunt huren en wat leuke plekjes zijn om te bezoeken. 

Autoverhuurbedrijven

Sunny Cars

Sunny Cars is onze aanrader voor een autoverhuurbedrijf. Op de website kun je selecteren op afhaalplek en tijd. Vervolgens zie je een lijst met elke type auto’s.

Voordelen:
– Geen boekings/creditcardkosten
– Kosteloos wijziging doorvoeren
– Huurauto’s op maat
– All-in huursom

Leuke plekjes om te bezoeken

Mallorca is veel meer dan alleen een party eiland. Het is dan zeker ook een aanrader om de auto te pakken en te gaan touren. Mallorca kent vele leuke steden die je zeker een bezoekje waard zijn. Ga naar Palma of naar Pollenca of neem één van de pittoreske dorpjes zoals Alcúdia. Wanneer je lekker onderweg bent met de auto naar een dorpje of een stad kan je genieten van al het uitzicht dat Mallorca te bieden heeft door de mooie bergen.

Tips auto huren

– Autoverhuurbedrijven hanteren vaak de leeftijd van 23 jaar om een auto te mogen huren en je moet een aantal jaar in bezit zijn van je rijbewijs.
– Degene die de auto huurt, moet wel in het bezit zijn van een creditcard. Het is ook belangrijk dat de creditcard op de naam van de bestuurder staat.
– Zorg ervoor dat je goed met het verhuurbedrijf afspreekt wie er rijdt en of je wilt afwisselen als bestuurders, want als je dit niet goed afspreekt en je rijdt schade ben je niet helemaal verzekerd.
– Let ook goed op de verschillende mogelijkheden betreffende een lege of een volle tank. Dit verschilt vaak per autoverhuurder en het is ook belangrijk om te kijken wat voor jou het goedkoopste is.

Comments are closed.