Handig!

Memorabel mallorca heeft voor jou een paar tips op een rij gezet om een geweldige vakantie te hebben op Mallorca. Soms zijn er ook zaken die je niet zeker weet en wij helpen jou daarmee! Wat zijn bijvoorbeeld de leukste activiteiten die je kan doen op Mallorca? En zo zijn er nog veel meer vragen en wij hebben voor jou de antwoorden gevonden!

Auto huren

Mallorca is veel te mooi om maar op één plek te blijven. Een handige manier om je van A naar B te verplaatsen, is met de auto. Op Mallorca zijn er een aantal autoverhuurbedrijven waar je een auto kunt huren zodat jij het hele eiland kan rondcrossen! Lees op de pagina auto huren hierover meer.

Budget Mallorca

Een reisje kan vaak al duur genoeg zijn. De reis zelf, het overnachten en vaak uiteten gaan zorgen ervoor dat de kosten hoog oplopen. De entreeprijzen van de bezienswaardigheden komen er dan ook nog vaak bij. Op de pagina budget Mallorca lees je hoe je een reisje naar Mallorca zo voordelig mogelijk kan maken!

Bus

Een goede en goedkope manier om op Mallorca te reizen, is de bus. Het is goedkoop, handig en helemaal niet moeilijk. Op de pagina bus lees je meer over hoe de bus werkt op Mallorca. Voor je het weet, reis je net als een echte local met de bus over het eiland.

Fiets huren

Lekker fietsen op Mallorca… dat kan! Voor elk type fietser is Mallorca een zeer geschikt eiland om te fietsen. Of je nu rustig van de natuur wilt genieten of iets intensiever en ruiger wilt mountainbiken, dit kan allebei perfect op Mallorca. Op de pagina fiets huren vind je een aantal spots waar je een fiets kunt huren zodat jij het eiland kunt ontdekken!

Golfen

In de koudere maanden van Mallorca kan je er geweldig golfen. Als jij ervan houdt om een hole in one te slaan dan hebben wij voor jou de perfecte golfclubs uitgezocht. Een overzicht van deze golfclubs vind je op de pagina golfen.

Kindvriendelijk Mallorca

Misschien ga je met de kids naar Mallorca? Wij hebben voor jullie een paar activiteiten uitgezocht die voor zowel jullie als de kinderen erg leuk zijn. Ook hebben we een aantal kindvriendelijke hotels uitgezocht. Alle informatie die je nodig hebt als je met de kids naar Mallorca gaat, vind je op de pagina kindvriendelijk Mallorca.

Scooter

Hoe gaaf… met de scooter door Mallorca crossen! Een scooter huren is een superleuke, handige en ook helemaal niet zo´n dure manier om het eiland te ontdekken. Wil je weten waar je een scooter kunt huren? Dat lees je hier.

Spaans leren

Heb je altijd al wel eens Spaans willen leren? Dan is dit je kans! Wij hebben voor jou een paar leuke taalcursussen uitgezocht in Mallorca. Zo proef je het dagelijkse leven van de Mallorcanen. Op de pagina Spaans leren ontdek je meer over deze taalscholen en -cursussen.

Vliegveld

Wij gaan op vakantie naar… Mallorca! De snelste en handigste methode om op Mallorca te komen, is met het vliegtuig. Mallorca heeft maar één vliegveld, maar is zeker wel een fijn vliegveld. Meer over dit vliegveld lees je hier.

Weer & Klimaat

Als je op vakantie bent of misschien nog gaat dan vind je het vast fijn om wat meer te weten te komen over het klimaat. Want wanneer is het nou de perfecte periode om te genieten van een zonnetje? Op de pagina weer & klimaat vind je handige informatie over het klimaat van Mallorca. Ook krijg je per maand een overzicht van de hoeveelheid neerslag en de temperatuur.

Winkelcentra

Wanneer het weer een beetje tegenvalt in Mallorca en niet zo goed weet wat je moet gaan doen, kan je natuurlijk ook gaan winkelen in een winkelcentra! Of ben je misschien gek op winkelen? Wij hebben voor jou een paar leuke winkelcentra uitgezocht waar je heerlijk een dagje kan vertoeven en heel veel geweldige outfits kan kopen. Kijk op de pagina winkelcentra bij welk winkelcentrum jij graag wilt winkelen.

Comments are closed.