Slaap lekker!

Ben jij op zoek naar een heerlijke accommodatie die helemaal bij jou past? Niet iedereen heeft dezelfde smaak en daarom hebben wij een paar verschillende accommodaties op een rij gezet. Er zal vast wel een accommodatie tussen zitten die aan al jouw wensen voldoet.

Appartementen

Door heel Mallorca zijn er vele appartementencomplexen te vinden voor verschillende doelgroepen en wij hebben voor jou de meest relaxte, mooiste en de appartementen met de beste kwaliteit verhouding op een rij gezet. Dan heb je je eigen keuken en kan er heerlijk worden gekokkereld als je zin hebt. Zeker fijn met de vele zonuren in Mallorca is dat sommige appartementen complexen ook een zwembad hebben, maar meestal is het strand ook niet ver weg. En hoe lekker is het om na een dagje op ontdekking over het eiland weer terug te komen in je ‘eigen huis’. Klik hier om meer te weten te komen over appartementen in Palma.

Orient-Capdepera-Apartments

Appartementen in Palma

Palma is de bruisende hoofdstad van het eiland Mallorca en hoe relaxt is het om hier heerlijk je eigen plek te hebben. Ook kan je Palma de Mallorca dan echt even ervaren als een local, erg leuk om de stad beter te leren kennen! Verder betekent dit dat je thuis gezellig kan koken met echte locale Spaanse producten en je niet elke dag uit eten hoeft. Wij hebben voor jou de appartementen uitgezocht in Palma met een goede prijs kwaliteit verhouding, toplocatie of juist met bijzondere details. Klik hier om meer te lezen over de appartementen.

Palau-March-Apartments

B&B

Heb jij altijd al wel eens bij de locals van Mallorca willen slapen? Dan is het zeker een aanrader om in een B&B te gaan slapen! Je kan voor de gezelligheid in een stad zoals Palma kiezen of je gaat juist voor een stekkie op het platteland en proeft een beetje van het dagelijks leven. Wij hebben voor jou een paar leuke B&B’s uitgezocht voor een paar fantastische nachten op Mallorca, klik hier om te kijken welke B&B het beste bij jou past.

Ca'n-Pep-Alojamiento

Hostels

Hou je van een goedkope manier van reizen en lijkt het je leuk om heel veel nieuwe mensen te leren kennen? Dan is een hostel een topidee! De sfeer in een hostel is relaxt en laid back en daarom zijn het ook fijne plekken om te slapen. Wij hebben een fijn overzicht samengesteld van de beste, uniekste en sfeervolste hostels op Mallorca. Klik hier om te kijken welk hostel het beste bij je past.

hostel-fleming

Hotels Mallorca

Er zijn heel veel hotels op Mallorca en daardoor kan het heel goed gebeuren dat bij het kiezen van een hotel je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ga je voor lekker luxe of juist kleinschalig, aan het strand, in de natuur of in een levendige stad zoals Palma? Om een paar leuke hoteltips op Mallorca mee te krijgen hebben we een overzicht samengesteld, klik hier om het overzicht van de hotels te zien.

architect-hotel

Top 10 Luxe hotels

Wij hebben voor jou de Top 10 luxe hotels op Mallorca uitgezocht, waar je volop kan genieten van luxe, ontspanning, gastvrijheid en heerlijk verwend kan worden. Zie je jezelf al liggen aan een infinity pool met een verfrissend drankje naast je, wegdromen op een paradijselijk strandje, overnachten in een paleis of je eigen butler ter beschikking? Kortom luxe, luxer… Klik op Top 10 luxe hotels en check welk luxe hotel het beste bij je past!

Cap-Rocat-met-tekst-en-goed-lengte

Top 10 Villa’s

Hoe relaxt is het om met familie of vrienden in een gave villa op Mallorca te vertoeven? ‘s Morgens neem je een duik in jullie ‘eigen’ zwembad, gezellig met elkaar ontbijten in het zonnetje, ‘keren en smeren’ op de chille ligbedjes en de dag afsluiten met een overheerlijke barbecue… De mooiste villa’s hebben we voor je op een rij gezet in de Top 10 Villa’s! Houd wel in gedachte dat zo’n heerlijke villa voor een mooie prijs erg gewild is en dat het zeker een aanrader is om er op tijd bij te zijn met reserveren.

Villa-Adriano

Tip

–  Ben je op zoek naar een last minute of een low budget vakantie? Bekijk dan eens de website van Prijsvrij.

Comments are closed.