Discotheken

Houd jij van dansen en wil je weten op welke plekken in Mallorca je het beste uit kan gaan? Wij hebben voor jou de hipste, modernste en coolste clubs uitgezocht waar je echt geweest moet zijn! 

Basement

Club basement is één van de nieuwste clubs in Mallorca. De club is gevestigd in het Santa Ponsa resort en is zeven dagen per week geopend. In de club worden bekende hits gedraaid door de DJ’s waar je lekker op kunt dansen. Club Basement organiseert ook poolparty’s in het gerenoveerde zwembad en bar van de Deya appartementen. Dit zijn appartementen die naast de discotheek gevestigd zijn. Als je echt een feestbeest bent, begin je bij de poolparty en ga je door naar club Basement om de avond goed af te sluiten.

Locatie
Ramon De Moncada
07180 SANTA PONÇA
Website

Pacha

De legendarische Pacha is ook gevestigd in Palma de Mallorca. Wil jij legendarische feesten meemaken, waar de bekendste dj’s hebben gedraaid en de mooiste danseressen worden ingezet om een geweldige show weg te geven? Dan is Pacha echt een aanrader voor jou. Naast dat de club overdekt is, is er ook nog een heel mooi buitengedeelte te vinden.

Locatie
Pacha
Avinguda Gabriel Roca, 42
07014 Palma,
Website

New Millenium

Wanneer je een echte Spaanse avond wil beleven, is het een leuk idee om naar New Millennium te gaan. Hier wordt de hele avond swingende reggaeton gedraaid en iedereen gaat helemaal los op de dansvloer. De club is geopend van donderdag tot en met zondag en de entree is gratis.

Locatie
Carrer Joan Miro 75,
Palma de Mallorca
Website

BCM Planet dance

BCM Planet is een van de grootste clubs in Mallorca. De club heeft wel drie verdiepingen waar 5.000 man in kan. De club staat bekend om zijn extravagante feesten met danseressen en hele bekende dj’s. Zo hebben Afrojack, Avicii en Steve Aoki hier gedraaid. De club is elke dag geopend van 22:00 tot 6:00 en BCM Planet garandeert iedereen een geweldig feest.

Locatie
BCM Planet Dance Magalluf
Avenida S’Olivera (zonder nummer)
07181 Calvia Islas Baleares
Website

Tito’s night club

Bij Tito’s night club heb je een geweldige avond. Het is een grote club met drie verdiepingen en op elke verdieping heb je een andere muziek stijl. Er komen leuke dj’s en de club zorgt er voor dat er op het podium goede dansers en danseressen zijn. De club is iedere maandag tot en met zondag geopend van 23:00 tot 6:00 en Tito’s night club zorgt ervoor dat jij een onvergetelijke avond hebt.

Locatie
Avinguda Gabriel Roca, 31
07014 Palma de Mallorca
Website

Menta disco

Menta Disco heeft alles in één, het heeft twee verdiepingen waar de beste glamourfeesten worden georganiseerd. Het heeft een zwembad waar geregeld poolparty’s gehouden worden. Omdat de discotheek in Port of Alcudia zit, zijn er ook meer Mallorcaanse locals te vinden. Menta disco heeft ook nog een terras waar je kan dansen onder de sterrenhemel. De club is van maandag tot en met zondag geopend vanaf 23:00 tot 6:00, zodat je elke dag wel een geweldig feestje kan mee pakken.

Locatie
Carrer Tucan 5
07400 Puerta Del Alcudia
Website

Comments are closed.