Sterrenrestaurants

Op Mallorca kan je heerlijk eten. Wist je eigenlijk ook dat er op het eiland diverse sterrenrestaurants te vinden zijn? Voor een bijzonder hapje is een bezoek aan één van de sterrenrestaurants een aanrader! Daarom hebben wij een overzichtje gemaakt van de beste sterrenrestaurants in Mallorca.

Restaurant Es Fum

Rafael Sanchez is de chef van Es Fum en hij nam het restaurant over in 2013. Het was belangrijk dat Rafael de Michelinster behield en dat is hem gelukt! Naast zijn werk als chef-kok reist hij heel Mallorca door om nieuwe smaken te vinden die hij aan zijn gasten kan voorschotelen. Hij vindt het belangrijk dat zijn gasten de beste variaties aan eten krijgen voorgeschoteld. Bij het restaurant kan je kiezen uit een 6,8 of een 10-gangendiner. Zo kan je een Mezzaluna krijgen gevuld met caesarpaddenstoel en een paddenstoeleninvasie of je krijgt krokante tonijn met tropisch fruitsorbet en amorette. Het restaurant is gevestigd in het mooie hotel St. Regis Mardavall Mallorca resort. Wanneer je aan het eten bent, heb je een mooi uitzicht over de bergen.

Locatie
Costa d’enBlanes 19
07181 Palma De Mallorca
Website

Restaurant es Racod’esteix

Josef Sauerschell is de chef van restaurant es Racod’esteix. Het is een heel mooi restaurant met uitzicht over het Tramuntana-gebergte, het is dus een hele bijzondere plek om te eten. Je kan een vier-ofeen zesgangenmenu nemen. Een viergangenmenu kost €72 en een zesgangenmenu kost €100. Wanneer je een gangen menu neemt, kan je een heerlijke Turbot met kaviaar en ansjovissaus verwachten.

Locatie
Carrer Sa VinyaVieja 6
Deia
Website

Comments are closed.