Kindvriendelijk Mallorca

Op Mallorca is genoeg te doen voor kinderen. Er zijn hotels te vinden die er voor zorgen dat het hele gezin het naar zijn zin heeft en als je er op uit wil trekken, zijn er genoeg parken waar je met de kids naartoe kan. Wij hebben een overzicht gemaakt van hotels en activiteiten voor kindvriendelijk Mallorca.

Kindvriendelijke hotels

Apart Hotel Viva Mallorca & Spa

In Apart Hotel Viva Mallorca & Spa is er voor het hele gezin wat te doen. Voor de baby’s zijn alle faciliteiten in het hotel die je nodig hebt. Voor de kinderen van 4 tot en met 7 jaar is er een miniclub waarmee je de leukste avonturen beleeft. Er worden spelletjes gedaan en in de avond is er een minidisco waar de kleintjes lekker met elkaar kunnen dansen. Voor de wat oudere kids van 8 tot en met 11 jaar is er een maxi club waarmee er allemaal verschillende activiteiten worden georganiseerd zoals een show en een circus. Voor de laatste groep kids tussen de 12 en 17 jaar is er een tienerclub te vinden. Voor deze tieners worden er excursies georganiseerd en is er een jeugdruimte waar er gegamed kan worden en waar ze even kunnen chillen. Wanneer de kinderen weg zijn, kunnen de ouders helemaal tot rust komen aan het zwembad of in het wellness centrum dat bij het hotel zit. Het hotel heeft drie zwembaden waaronder een kinderbad en een zwembad met een heel gaaf piratenschip met glijbanen. In het hotel zijn ook appartementen voor het hele gezin en op het terrein van het hotel zijn restaurants te vinden.

Locatie
Carrer Santa Eulàlia (zonder nummer)
07458 Can Picafort
Website

viva-mallorca-spa2

Apart Hotel VivaTropic & Spa

Apart Hotel VivaTropic & Spa is een tropische ervaring voor de kinderen en de ouders. Het zwembad is helemaal gericht op de kinderen. Er staat een groot piratenschip waar de kinderen vanaf kunnen glijden en er zijn nog meer water speelapparaten. Op het droge zijn er trampolines en springkussens te vinden waar de kinderen helemaal op los kunnen gaan. Bij het hotel ligt een heel mooi wit strand waar je lekker een dagje kunt vertoeven. De zee loopt langzaam af naar beneden waardoor kinderen heel ver de zee in kunnen. Voor de kinderen is er in de maanden juni, juli en augustus een animatieteam. Er zijn ook drie animatieclubs: de mini club voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar, de stoere maxi club voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar en voor de oudste kinderen is er de tienerclub voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Terwijl de kinderen bezig worden gehouden door de miniclub kunnen de ouders lekker genieten van de rust aan het zwembad.

Locatie
Carrer Anselm Turmeda 1
07400 Alcúdia
Website

vivatropic2

Apart Hotel Safari Park

Het Apart Hotel Safari Park is een mooi hotel waar je appartementen kunt huren om met de hele familie in te slapen. Het hotel ligt maar op 350 meter van het strand en het ligt dicht bij het natuurpark Punta de n’Amer. Apart Hotel Safari Park heeft twee buitenzwembaden waar de kinderen heerlijk in kunnen badderen en als het water te koud is, kan er altijd gebruik gemaakt worden van de verwarmde jacuzzi. Bij het Apart Hotel Safari Park zit een allinclusive restaurant waar je kunt genieten van het eten. Op het terrein zijn nog andere thema restaurants te vinden. Voor de kinderen van 4 tot en met 11 jaar is er een miniclub te vinden die leuke activiteiten organiseert zoals een avondshow en sportieve activiteiten.

Locatie
Carrer Liles (zonder nummer)
07560 Sa Coma
Website

Meer kindvriendelijke hotels?

Wij hebben hierboven een selectie gemaakt van kindvriendelijke hotels in Mallorca. Een andere mogelijkheid is om op deze website te kijken voor hun overzicht van kindvriendelijke hotels en deze website heeft een beste deal garantie.

Kind vriendelijke activiteiten

Park Katmandu

Park Katmandu is een heel leuk kinderpark waar er voor jong en oud genoeg te beleven is. Zo is er het waterpark Splash voor als het heel warm is en er zijn heel veel watertoestellen waar kinderen mee kunnen spelen. Voor de wat oudere kinderen kan er geklommen worden. Je kan ook in het ‘rare huis’ gaan wat op zijn kop staat of naar één van de 3D films die je interactief laat mee doen met het verhaal. Bij het Katmandu park is ook een hotel te vinden als je langer in het park wil blijven.

Openingstijden Park Katmandu

Ma t/m zo van 10:00 – 18:00

Openingstijden Splash Waterpark

Ma t/m zo van 10:00 – 16:00

Prijs
De prijzen verschillen per pakket. Je kunt bij Park Katmandu namelijk kiezen voor een pretpark ticket met daarbij entree tot het waterpark of entree tot één van de shows. Kijk voor een overzicht op de website van Park Katmandu.

Locatie
Avenida Pedro Vaquer Ramis 9
07181 Calviá Beach
Website

Western Waterpark

Western Waterpark is een waterpark met een western tintje. Er is voor iedereen hier wat te beleven, zo zijn ervoor de ouderen de echte daredevil glijbanen. Er zijn ook glijbanen waarmee je met de hele familie van af kan gaan. Voor de kleintjes is er het kinderbad waar hele leuke watertoestellen staan waarmee de kinderen kunnen spelen. Voor een verkoelende dag vol waterpret is het zeker een aanrader om naar Western Waterpark te gaan.

Openingstijden
In mei, juni en september
Ma t/m zo van 10:00 – 17:00

In juli en augustus
Ma t/m zo van 10:00 – 18:00

Prijs
€ 24,50 (volwassenen)
€ 16,50 (kinderen tot 1,40 m)
€ 8,00 (kinderen tot 1,10 m)
€ 16,50 (senioren 65+)

Locatie
Carrer Cala Figuera a Sa Porrasa (zonder nummer)
07182 Magaluf
Website

Marineland

In Marineland zijn tropische dieren te vinden zoals, dolfijnen, zeehonden, papegaaien, flamingo’s en nog veel meer. In het park worden ook verschillende shows gegeven met de dolfijnen, zeehonden en verschillende tropische vogels. Na een mooie show kan je nog door het park lopen en genieten van het tropische gevoel.

Openingstijden
Ma t/m zo van 9:30 – 17:30

In juli en augustus
Ma t/m zo van 9:30 – 18:00

Prijs
€ 22,00 (volwassenen van 11-64 jaar)
€ 13,00 (kinderen van 5-10 jaar)
€ 10,00 (mini’s van 3-4 jaar)
€ 13,00 (senioren 65+)

Locatie
Calle Garcilaso de la Vega 9
Costa d’en Blanes
Website

Kanoën op Mallorca

Het is ook leuk om een kano te huren en te gaan kanoën met het hele gezin. Je kan op Mallorca heel mooi kanoën op zee met uitzicht over de prachtige stranden en gebergte die je ziet. Stop gerust bij een rustige baai waar je lekker kan relaxen op het strand voor hapje en een drankje. In Mallorca zijn er verschillende kanoverhuurbedrijven te vinden.

Nemar Kayaks

Bij Nemar Kayaks kun je een éénpersoons of een dubbele kayak huren. Het personeel is hier erg aardig en behulpzaam. Bij de prijzen zit het materiaal inbegrepen.

Prijs
Éenpersoons kayak: €30 per dag / €25 voor een halve dag
Dubbele kayak: €50 per dag / €40 voor een halve dag

Een halve dag is op maandag – vrijdag van 9:00 – 15:00
Een hele dag is op maandag – vrijdag van 9:00 – 18:00
In het weekend en op feestdagen is een hele dag van 10:00 – 18:00

Locatie
Avenida Cala Gran, 8
Cala d’Or 07660
Website

Kayak excursion Mallorca

Het fijne aan kayak excursion Mallorca is dat je kayak en materiaal kunnen worden bezorgd en opgehaald op een plek naar keuze. Bij kayak excursion Mallorca kun je kiezen uit twee soorten kayaks. Zo heb je de ‘sit on top kayak’. Deze kayak is vooral aan te raden als je nog niet veel ervaring hebt met het kayak varen. Deze is namelijk erg stabiel en makkelijk in gebruik. Heb je ervaring met het kayak varen, dan kun je kiezen voor de ‘sea kayak’. Wil je kayakken vanaf/naar een andere plaats en daar vervolgens je materiaal laten ophalen? Dan is dat in overleg ook mogelijk.

Prijs
Sit on top kayak
Éenpersoons kayak: €30 voor vier uren / €45 voor een hele dag
Dubbele kayak: €50 voor vier uren / €75 voor een hele dag

Sea kayak (alleen éenpersoons beschikbaar)
€40 voor vieren uren
€55 voor een hele dag
€90 voor twee dagen

Locatie
Je kunt je kayak ophalen en/of laten bezorgen op de volgende punten:
Betlem – Colònia de Sant Pere
Son Serra
Costa dels Pins
Website

Comments are closed.