Ga uit!

Mallorca biedt vele uitgaansmogelijkheden, maar soms is het zoveel dat je niet meer weet waar je naar toe moet. Waar is de beste cocktail te vinden en wat zijn de mooiste clubs en waar vind je de gaafste hotspots van Mallorca? Memorabel Mallorca heeft voor jou een overzicht gemaakt van de beste plekken waar je uit kan gaan en wat je niet mag missen tijdens een bezoekje aan Mallorca

Bodegas

Wist je eigenlijk dat er op Mallorca ook wijngaarden te vinden zijn? Mocht je benieuwd zijn naar de wijngaarden, hoe wijn wordt gemaakt en dan ook graag een glaasje wil proeven, dan is het echt een aanrader om een bezoekje te brengen aan een bodega. Wij hebben voor jou een paar hele toffe bodega’s op een rijtje gezet zodat je de beste kan uitzoeken en misschien wel wat nog voor jou onbekende wijnen kan ontdekken.

Discotheken

Mallorca is één van de bekendste uitgaanseilanden van Europa en dat betekent dat je er natuurlijk heel goed kan uitgaan! Wij hebben een paar fantastische clubs uitgezocht zodat je op dit veelzijdige eiland ook heerlijk van de beats kan genieten en tot in de vroege uurtjes kan dansen. klik hier voor meer informatie over de gave discotheken die er in Mallorca te vinden zijn.

Hotspots

Als je ook net zoals de locals bij de hipste restaurants wil eten of wil winkelen in de meest bijzondere boetiekjes dan zijn de hotspots in Mallorca voor jou zeker een aanrader. Wij hebben voor jou de gaafste plekken van Mallorca uitgezocht die je eigenlijk dan niet zou mogen missen! Wil jij weten welke plekken dat zijn klik dan hier

Koffie & taartjes

Na een middag fijn gewandeld te hebben door één van de mooie plaatsjes die op Mallorca te vinden zijn is het lekker om even te stoppen en koffie te drinken met een overheerlijk taartje erbij. In Mallorca zijn er gezellige koffie tentjes te vinden waar je ook kan smullen van een enorme variëteit van zoetigheid van chocoladetaartjes tot fruitgebakjes en van cupcakes tot lokale lekkernijen.

Live muziek

In Mallorca is er veel live muziek te vinden en er zijn heel veel verschillende soorten stijlen muziek. Van jazzy avonden tot klassieke concerten en van flamenco tot onontdekte locals. Dit betekent dat er voor ieder wat wils is!

Michelin sterrenrestaurants

Heb jij zin in een culinair hoogstandje? Dan kom je helemaal aan je trekken in één van de Michelin sterrenrestaurants op Mallorca! Laat je verrassen en geniet van de gastronomische lekkernijen die deze bijzondere restaurants te bieden hebben

Ontbijten

Heb jij geen zin om tijdens je vakantie ‘s ochtends je ontbijt klaar te maken? Dan kan je natuurlijk ook ontbijten in een van de gezellige ontbijttentjes die wij voor jou hebben uitgezocht! Hier word je verwend met een lekker croissantje en vers geperste jus d’orange, een warm kopje koffie… Kortom volop genieten. Wil jij weten welke ontbijttentjes wij voor jou hebben uitgezocht klik dan hier

Top 5 Restaurants

Er zijn vele restaurants te vinden in Mallorca maar als je juist niet wil zitten tussen de enorme toeristenstromen en te veel geld wil betalen voor matige kwaliteit dan zijn een paar restauranttips misschien wel welkom. Daarom hebben we de gezelligste, meest unieke en lekkerste restaurants voor je uitgezocht in Mallorca. Klik hier om te weten bij welke restaurant je het lekkerste kan eten.

Top 5 Beachclubs

Genieten van een vers visje, een verfrissend drankje en de zon zien ondergaan met je voetjes in het zand… een heel ontspannen vakantiegevoel krijg je dan toch haast wel te pakken! De gezelligste, mooiste en de hipste beachclubs in Mallorca hebben we op een rij gezet in onze Top 5 Beachclubs.

Top 5 Mooiste terrassen

Eindeloos lang, dorstig en oververhit op zoek naar een sfeervol terras waar je niet tussen de toeristenmassa’s komt te zitten, herkenbaar? Om dit te voorkomen en direct naar een gaaf terras te kunnen gaan, heeft memorabel Mallorca voor jou de Top 5 Mooiste terrassen samengesteld. Klik hier om de mooie terrassen te zien!

Comments are closed.