Golfen

Mallorca is zeker een goede plek om te golfen. Je speelt in een mediterrane omgeving, met mooie uitzichtpunten en landschappen. Memorabel Mallorca heeft een paar van de beste golfclubs uitgezocht, waar je als fanatieke golfer echt geweest moet zijn.

Alcanada Golf Club

Bij Alcanda Golf Club lijkt het net of je in het landschap van Mallorca speelt. Terwijl je lekker aan het golfen bent, heb je geweldig uitzicht over de zee en om je heen zie je mooie olijfbomen. De golfclub is gevestigd in het noorden van Mallorca, waardoor je ook golft in een mediterrane omgeving. Alcanada Golf Club is in 2003 opgericht en bestaat dus nog niet zo lang. De golfclub is ook zeker opgevallen en is al vier keer door het Duitse tijdschrift Golf Journal als beste golfbaan van Europa benoemd. De golfbaan heeft 18 holes en de prijzen van de baan zijn bij 18 holes €100 of €130. Bij een baan met 9 holes zijn de prijzen €59 of €66.

Locatie
Carretera del Faro (zonder nummer)
07400 Port d’Alcúdia
Website

Son Gual Golf

Son Gual Golf is een grote golfclub die dichtbij Palma ligt. Je zou wel kunnen zeggen dat Son Gual één van de belangrijkste golfclubs van Mallorca is. Er zijn belangrijke wedstrijden die de golfclub organiseert zoals de PGA European tour Champions Mallorca en Mallorca skin Gamers. De golfbaan bestaat uit 18 holes en je kan kiezen uit een parcours van 9 of 18 holes. De prijzen bij 18 holes liggen tussen de €60 en €81. De prijzen bij de 9 holes liggen tussen de €39 en €49. De moeilijkheid is 72 par.

Locatie
CarreterasonServera-Capdepera, km. 3
07550 Son Servera
Website

Golf de son Termes

Golf de sonTermes is een golfclub die in het prachtige landschap van Mallorca ligt. Het is een golfclub waar de locals van Mallorca ook graag naartoe gaan. De golfclub heeft 18 holes en de moeilijkheid is 71 par. De prijs ligt bij 18 holes tussen de €100 en €130 en bij 9 holes ligt de prijs tussen de €60 en €75.

Locatie
Finca Son Gual
07199 Palma de Mallorca
Website

Canyamel Golf

Canyamel Golf is een golfclub met 18 holes en het heeft een moeilijkheidsgraad van 72 par. Het mooie aan deze golfclub is dat de architect het belangrijk vond dat de bezoekers aan het golfen waren in de natuur en dat hebben ze zeker voor elkaar gekregen. Grappig is dat je tijdens het spelen misschien wel een schildpad of een tropische vogel voorbij ziet komen. Bij bepaalde holes heb je ook prachtig uitzicht over de zee. De prijzen verschillen per seizoen, bij 18 holes liggen de prijzen tussen de €76 en de €98. Bij 9 holes liggen de prijzen tussen de €49 en €65.

Locatie

Carrer dés cal Vermell(zonder nummer)
07589 Capdepera
Website

Son Muntaner Golf

Son Muntaner Golf ligt in het mooie natuurgebied van Son Vida. Met de 63 holes is de Son Muntaner één van de grootste golfclubs van het eiland. De golfclub is ook zo groot, omdat er verschillende golfclubs bij elkaar zijn gevoegd. Bij Son Muntaner kan je kiezen uit 18 holes of 9 holes. De prijzen van 18 holes liggen tussen de €82 en €140 en de prijzen bij 9 holes liggen tussen de €49 en €84.

Locatie
Son Muntaner – ArabellaGolf
Carretera de Son Vida
07013 Palma de Mallorca
Website

Comments are closed.