Live muziek

Houd jij van de swingende tonen van een band die elke avond een prachtig samenspel vertoont? Dan is het zeker een aanrader om naar één van de onderstaande barretjes te gaan waar je live muziek kunt horen en waar ook live optredens worden georganiseerd. Van jazz tot hits uit de Top 40 er is voor ieder wel wat te wils vinden.

Blue Jazz Club

Voor de jazz liefhebbers onder ons is Blue Jazz Club een must om naartoe te gaan. Het is een kleine bar waar 150 mensen kunnen luisteren naar jazz. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er optredens. Op donderdag is de aanvang om 21:45 en op vrijdag en zaterdag is de aanvang om 22:45. Het fijne is dat de entree gratis is en dat een drankje bij de bar €2,- kost. Zo kun je gerust genieten van de jazz muziek onder het genot van een drankje. Het is ook mogelijk om voor het optreden een hapje te eten in het restaurant dat vanaf 21:00 geopend is.

Locatie
Paseo Mallorca 6
Palma de Mallorca
Website

Jazz Voyeur

Jazz Voyeur is een plek waar je nieuwe mensen leert kennen onder het genot van een drankje en geweldige muziek op de achtergrond. Het café is in de wintermaanden geopend van woensdag tot en met zondag en in de zomer dagelijks. Jazz Voyeur is geopend vanaf 20:30 en sluit doordeweeks om 1:00 en in het weekend om 3:00. Er worden hier leuke avonden georganiseerd met bandjes die de verschillende soorten aspecten van de jazz en de blues muziek laten horen.

Locatie
Calle Apuntadores 5
07007 Palma de Mallorca
Website

Quote-live-muziek

Blues Ville

Blues Villeis echt een aanrader voor de blues liefhebbers. Hier worden fantastische muziekavonden georganiseerd met leuke bands die de swingende muziek van de blues spelen. Wanneer je in Palma bent, kan je de hele week genieten van blues muziek omdat Blues Ville de hele week geopend is. Van maandag tot en met donderdag is de bar geopend van 22:30 tot 4:30 en op vrijdag en zaterdag is de bar geopend van 22:30 tot 5:00. ’s Zondags is de bar geopend op 20:00 tot 4:30.

Locatie
Ma des moro 3
07012 Palma de Mallorca
Website

Hogan’s Palma

Hogan’s Palma is een gezellige bar waar je verzekerd bent van een avond live muziek en gezelligheid. Van woensdag tot en met zondag is het één en al feest met de huisband Mama Kin met de geweldige zangeres Jaime Perpiñá en José Baena. Ze spelen elke avond vanaf 23:30 tot 4:00. De huisband heeft een breed scala aan muziek dat ze kunnen spelen zoals rock en hits uit de Top 40, dus wees gerust: je lievelingsnummer zal zeker voorbij komen.

Locatie
Monseñor Palmer 2
07014 Palma de Mallorca
Website

Garito café/club

Garito is een heel hip café waar je kunt eten en dat ’s nachts wordt omgetoverd tot een plek waar verschillende soorten muziek samenkomen. Het is een pop-podium dus het is een plek waar bandjes komen, maar het is ook een plek waar lekker gedanst kan worden op de beats van de dj. In de zomer (1 juni tot en met 30 september) is Garito dagelijks geopend van 20:00 tot 4:00 en in de winter is Garito geopend op donderdag tot en met zaterdag van 20:00 tot 4:00.

Locatie
Dàrsena de CanBarbarà(zonder nummer)
07015 Palma de Mallorca
Website

Shamrock café

Wanneer je op zoek bent naar Ierse gezelligheid, ga dan naar het Shamrock café die met zijn eigen huisbands er elke avond van de week een feestje van maakt. Er worden allerlei soorten muziek gespeeld zoals Rock, blues, reggae, funk, soul en nog veel meer. Shamrock garandeert je een avond vol plezier. Het café is elke dag geopend van maandag tot en met zondag van 11:30 tot 4:45.

Locatie
Paseo Marítimo 3
07014 Palma de Mallorca
Website

Comments are closed.