Spa & ontspanning

Wil je even relaxen in een geweldige omgeving met uitzichten van de zee of bergen? Dan zit je in Mallorca helemaal goed. Hier kan je tot rust komen met bijvoorbeeld yoga of ga lekker een dagje naar de spa. Wij hebben een overzicht van de plaatsen waar jij weer helemaal tot rust kunt komen tijdens je verblijf in Mallorca.

Arbella Spa

In Arbella Spa kan je helemaal tot rust komen bij het zwembad met op de achtergrond het rustgevende geluid van de zee. Er zijn in de spa verschillende ruimtes waar je je kan laten behandelen. Je kan je laten scrubben, een shiatsu massage nemen of je kan zelfs onder water gemasseerd worden. Naast de massages kan je ook nog even in de sauna gaan of in de Jacuzzi gaan zitten. Wat deze Spa zo mooi maakt is dat het een mix is van moderne en authentieke elementen waardoor het net lijkt of je in een hele mooie spa van vroeger bent. Wat ook bijzonder is, is dat er gekeken wordt naar de Chinese medicijnen, waarmee je je mee kan laten behandelen. De Spa is gevestigd in het prachtige hotel The st. Regis Mardavall.
Website

arabella

Talise Spa

Geniet in Talise spa van het geweldige uitzicht over de mooie bergen van Mallorca, wanneer je lekker aan het rond badderen bent in het buitenzwembad. Vanuit de Sauna heb je ook uitzicht over de bergen en de mooie vallei, een betere manier om rust te vinden is er toch niet? Naast deze faciliteiten kan je ook lekker gemasseerd worden bij Talise Spa. Bij de massages worden natuurlijke producten gebruikt zoals citrusvruchten en amandelolie. Bij talise spa kan je een talisesignature massage of een relaxe massage nemen, waardoor je je helemaal herboren voelt en je de hele wereld weer aan kan! Talise Spa is gevestigd in het Jumeirah hotel.
Website

Spa Son Brull Pollença

Spa Son Brull is een mooie spa met uitzicht over de prachtige bergen van Mallorca. Wat Son Brull Spa heel belangrijk vindt is dat ze met lokale producten werken uit Mallorca. De spa vind het belangrijk dat het lichaam en de geest tot rust komen na een behandeling en dat je kan genieten van de tijd dat je in de Spa doorbrengt. Naast de massages kan je ook naar de Hammam of nog even een baantje trekken in de indoor en outdoor pool. De Son Brull Spa is gevestigd in het mooie hotel Son Brull. De mensen die in het hotel verblijven kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten. Wanneer je niet in het hotel verblijft en je wel gebruik wil maken van de faciliteiten kost het €90 en als je een behandeling hebt en je wil gebruik maken van de faciliteiten kost het €45. De prijzen van de massages lopen uiteen tussen de €48 en €100.
Website

Yoga

ITI is een yoga school dat is opgericht door de Nederlandse Wilhelmina Vingerhoets. Ze stapte uit haar drukke leven en kwam tot bezinning met yoga. Zelf organiseert ze nu ook yoga workshops voor mensen die even helemaal tot rust willen komen. Je gaat naar het prachtige eiland Mallorca en slaapt in een hele mooie villa. Elke ochtend heb je yoga les wat elke dag afgesloten wordt met een gezonde brunch. In de middag ben je vrij om Mallorca te verkennen. Door de yoga sessies word je weer helemaal zen en als je weer terug komt in Nederland kan je het drukke leven weer aan. Naast deze sessies kun je ook les bij Wilhelmina volgen.
Website

iti-yoga

Wil je jezelf even laten verwennen en heb je geen zin om naar een Spa te gaan? Dan zit je bij Ma-beauty helemaal goed. Dit is een nagel salon die in Palma zit en zij bieden gezichtsbehandelingen, maar ook maken ze kunstwerken van je nagels. Wanneer je bij Ma-beauty naar buiten loopt zie je er geheid altijd geweldig uit.
Website

Meer hotels met wellness?

Ben je opzoek naar een hotel op Mallorca met wellness faciliteiten? Kijk dan eens op deze website voor een overzicht van hotels met aanwezigheid van wellness faciliteiten.

Comments are closed.